7 põhjust, miks sa EI PEAKS nautima Luxury SPA teenust

1. Sa ei pea muretsema, kas tooted sobivad Sinu peal, sest myMagic Luxury sari on looduslik ja sobib ka allergikutele. Teenust saab osutada ka kõige tundlikumal nahal.

2. Tegu on LUKSUSLIKU sarjaga ja kindlasti peale protseduuri tunned end ülimõnusalt ja hellitatult. Protseduuril saad sa aega vaid iseendale! Saad nautida rahu igapäeva kiirest eluviisist.

3. Kõik tooted lõhnavad imeliselt ja elegantselt, nagu paradiisiaed! Protseduuri käigus ei mõtle sa kordagi, millal see juba läbi saab ebameeldiva lõhna või muude ebameeldivuste pärast.

4. Tooted, mida sinu peal kasutatakse on eelnevalt pikalt testitud ja tõestatud, et on ravivate omadustega. Peale protseduuri on sinu jalad ja käed sügavalt niisutatud, hooldatud ja siidiselt siledad. 

5. Sind koheldakse kui printsessi (ja printsi), saad ülilõõgastava ja meeldiva kogemuse. Edaspidi on see sinu peidupaik muude eluliselt tähtsate otsuste ees, me teeme ise otsusi sinu eest – otsustame lasta sul lõõgastuda ja naudelda.

6. Protseduur sisaldab mudamähist ja kui sa seda protseduuri varem saanud ei ole, siis saad proovida midagi uut ja põnevat.

7. Protseduuri lõpus teostatakse käte- ja jalamassaaž, mida saad nautida ja mis on justkui kutse sinu järgmisele hoolitususele.

Ilmselt said aru, et tegu on 7 põhjusega, miks just nautida meie Luxury SPA teenust. 

SPA protseduur on oma olemuselt niisutava ja taastava efektiga. Töö käigus kasutatakse myMagic Luxury sarja tooteid, mille lõhn on elegantne ja paradiisi meenutava noodiga. 

Pühapäev Esmaspäev Teisipäev Kolmapäev Neljapäev Reede Laupäev January February March April May June July August September October November December