Milline on parim küünehooldus lühikestele küüntele?

Küünte kuju ja pikkus võib olla erinev, kuid räägime täna just sellest, kuidas hoolitseda lühikeste küünte eest.

Ka lühemate küünte puhul ei ole murdumine vältimatu, seda tuleb ette, kui küüned on nõrgad ja rabedad. Parim viis oma küüsi tugevana ja tervena hoida on nende eest järjepidev hoolitsemine. Tugevamad küüned aitavad ära hoida küünte murdumist.

Luba oma küüntel särada ja paku neile iganädalast ravi, selleks, et stimuleerida kasvu ja kaitsta neid murdumise eest. Kaltsiumi, valgu ja e-vitamiiniga rikastatud tooted aitavad parandada küünte kaitsekihti ja muudab küüne tugevamaks.

Niisuta oma küüsi piisavalt, eriti talvel. Kasuta selleks vitamiinidega rikastatud õli ja kätekreemi. Hea oleks veel näiteks enne magama minekut oma käsi masseerida, et need oleksid lõdvestunud.  Õli kasutamine aitab küüsi ja küünenahkasi niisutada ning neid tervena hoida.

Kui soovid, et su küüned näeksid pikemad välja, siis kasuta selleks näiteks tumedama tooniga lakki. Kui tumedam toon sulle ei sobi siis tee oma küüntele näiteks prantsuse maniküüri, see annab küüntele puhta ja loomuliku välimuse.

Küünte näiliselt pikemaks tegemiseks on veel hea nipp: tee küüne kuju kumeraks, nii tundub nagu küüned oleksid pikemad. See kuju teeb laiema küüneplaadi näiliselt kitsamaks ja pikemaks.

Pühapäev Esmaspäev Teisipäev Kolmapäev Neljapäev Reede Laupäev January February March April May June July August September October November December