3 tõhusat viisi, kuidas eemaldada kodus geellakk -ja geelküüsi.

Soovid küüntest vabaneda, aga sul on kiire ja ei jõua salongi? Me kõik oleme olnud sellises olukorras – nii geelküünte, kui ka geellakk küünte õigesti eemaldamine professionaali juures on tasuline ja millegipärast ei ole me valmis selle eest maksma. 

Eemaldades küüsi neid lihtsalt maha tõmmates, tähendab see ka küüneplaadil olevate kihtide eemaldamist. Sellise viisi tulemuseks on kahjustatud ja kole küüneplaat, täis valgeid ribakesi, mis ei muuda küüsi atraktiivseks, vaid koledaks ja kahjustunuks.  

Võimalus, kuidas eemaldada geelküüsi:

  • Viili geeli maha nii palju kui võimalik, kuid õrnalt. Ära kasuta selleks metallist viili, vaid tavalist viili, näiteks 100/180 karedusega. Ole ettevaatlik küünenahkadega, hoogsalt viilides võid ka neid kahjustada. Naha äärset osa viili alati kumera poolega. Lisaks pea meeles, et viilida tuleb nii kaua, kuni küünel on alles vaid õhuke lakikiht, kuna see aitab küüntel pikaks kasvada.

Võimalused, kuidas eemaldada geellakki:

  • Geellakki on kodus võimalik eemaldada leotades küüsi soak-off biosoft eemaldajaga. Viili pealmine kiht karedaks. Seejärel leota vatt soak-off biosoft eemaldajaga ja mässi see koos fooliumiga ümber sõrme, see muudab geellaki pehmeks ja nii saad edukalt ja kiiresti geellakki eemaldada. Lase sellele 10 minutit mõjuda ja eemalda roosipuust pulgaga lahti leotunud geellakk.
  • Sama moodi viilides - viili geeli maha nii palju kui võimalik, kuid õrnalt. Ära kasuta selleks metallist viili, vaid tavalist viili, näiteks 100/180 karedusega. Ole ettevaatlik küünenahkadega, hoogsalt viilides võid ka neid kahjustada. Naha äärset osa viili alati kumera poolega. Lisaks pea meeles, et viilida tuleb nii kaua, kuni küünel on alles vaid õhuke lakikiht, kuna see aitab küüntel pikaks kasvada.

Siiski pigem soovitame leida see aeg, et minna ilusalongi ja lasta küüned eemaldada professionaalil, nii jäävad küüned ilusa ja hoolitsetud välimusega. Lisaks peale geelküünte või geellaki eemaldamist soovitame alati teha läbi kuur ravilakiga Vitamin Foundation. Kasuta seda nii: kolm päeva järjest kanna peale õhuke kiht lakki, neljas päev eemalda lakk küünelaki eemaldajaga ja korda protseduuri seni, kuni küüned on välja kasvanud. 

Videojuhendis näitab Gerli kuidas geellaki eemaldamine käib:

Pühapäev Esmaspäev Teisipäev Kolmapäev Neljapäev Reede Laupäev January February March April May June July August September October November December