7 tähelepanekut, mida jälgida geelküünte kodusel hooldusel

Geelküünte kandjal tuleb küünetehniku juures hoolduses käia keskmiselt iga 2-3 nädala tagant, kuid küünte vahehooldusel kodus tuleb:

* Õlitada regulaarselt küünenahka ja väljakasvavat küüneosa, kasvõi ainult käte kreemitamisega. Parem on kanda kätele õli ja selleks on palju valikuid. Kasuta näiteks oliivi-, kookos-, riitsinus- või mandliõli.

* Korrigeerida küüne kuju viilimisega. Teravad servad viilida siledaks ja vajadusel küüsi ka lühemaks. Kõige parem on kasutada mitmeosalist küüneviili, millel on olemas ka poleeriv osa.

* Soovi korral saad uuendada oma geellakki. Geellaki uuendamiseks tuleb kõigepealt eemaldada vana lakikiht. Vana kihti saad eemaldada atsetonivaba eemaldajaga või viilimisega. Selleks, et õigesti viilida vaata meie Facebooki lehel olevat õpetusvideot. On oluline, et teeksid seda õigesti, selleks, et sa ei kahjustaks küünepinda.

* Selleks, et geel või geellakk ideaalselt naturaalküünel püsiks, peab küünenahad ilusti naturaalküüne plaadilt eemaldama (kasuta küünenaha lükkajat).

* On oluline, et kannaksid peale kaks lakikihti, isegi siis, kui esimene kiht jätab soovitud tulemuse. Nii püsib värv paremini peal. 

* Vahehooldusel jälgi küüneplaadi värvi. Kui küüneplaat on muutunud kollaseks, võis paigaldamisel sattuda küüneplaadi ja kattekihi vahele õhumulle või niiskust. Kindlasti tuleb sellisel juhul pöörduda küünetehniku poole, sest õhk ja niiskus on soodne pinnas bakterite arenguks ja infektsiooni tekkeks.

* Murdunud küüs, murtud nurk või pragu tuleb kohe siledaks viilida, et vältida geellaki täieliku hävimist.

Geelküünte paigaldamisel tuleks arvestada, et geelile ei meeldi meie muutlik kliima. Tugeva külmaga võivad küüned mõranema hakata. Seega külmal ajal kindlasti hoia käed soojas ja pane kindad kätte.

Kõige parem on lasta geelküüsi paigaldada õppinud küünetehnikul!

Tavalist geellakkimist saad kodus teha ise, kasutades selleks näiteks myMagicu kodukasutaja komplekti. 

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December