Ehitusgeel, mis ei kõrveta? On see võimalik?

On olemas väga palju erinevaid ehitusgeele. Peamiselt erinevad nad koostise ja pigmendi poolest. Meie valikus on hetkel 13 erinevat ehitusgeeli nelja erineva koostisega. Meilt on korduvalt küsitud, kas myMagic tootevalikus on olemas ka sellist ehitusgeeli, mis ei kõrveta, ehk ei tekita kuuma tunnet.

Kindlasti oled kohanud selliseid kliente, kellele kandes peale ehitusgeeli ei teki kuumustunnet ja tehes täpselt sama ehitusgeeliga teisele kliendile, tunneb tema koheselt lambi alla käed asetades, et läheb kuumaks. See on täiesti võimalik!

Meie kõigi kehad on erinevad ja kõik sõltub nii sisemistest, kui ka välistest teguritest. Naiste puhul oleneb väga palju menstruatsioonidest – keha on muutuvas faasis. Lisaks, kui oled jäämas haigeks või juba oled haige -  sellest kõigest oleneb, kuidas keha reageerib.

Ja välised tegurid! Kui toas on meeletult palav, siis paratamatult tekib kuumustunne tihedamini ja kergemini. Kui modelleerida küüsi näiteks ventileeritud ja konditsioneeriga toas või külmemal perioodil, siis kuumustunne ei teki nii kergesti.

Kui sa näiteks töötad riigis, kus paratamatult on temperatuurid kõrgemad ja konditsioneeri kasutada ei saa, siis soovitame võtta kõige paksema koostisega ehitusgeeli, sest kuumas kliimas muutuvad kõik ehitusgeelid pisut vedelamaks ja lisaks on oluline meeles pidada, et soovitame pigem pigmenteeritud ehitusgeele – see aitab kaasa sellele, et kuumustunnet tekiks kõige vähem.

Peab arvestama sellega, et 100st kliendist 10-el ilmselt kõrvetab ehitusgeel, mis teistel absoluutselt kuumustunnet ei tekitanud. Või ühel kliendil ühel kuul kõrvetab ja teisel mitte.

Ja lisaks! Kui kliendil tekib kuumustunne, siis lase tal käed lambi alt välja võtta ja nö tuulutada- keerates käe tagurpidi- sellest geeli omadused ei muutu. 
Oluline on, et klient ei hakka näppe vastu lauda suruma ega raputama (tihti on geel fikseerunud, kuid seest veel nn ebaküps ja võib küüne plaadi küljest lahti lüüa, kui kõvasti raputada või suruda).

Nipp! Pane geeli kahe õhema kihina, see ei tekita nii kiiresti tekkivat kuumustunnet! 

Sunnuntai Maanantai Tiistai Keskiviikko Torstai Perjantai Lauantai January February March April May June July August September October November December